Mit tud jobban egy SIP-ház?

Gyors építkezés költséghatékony, környezetbarát, kiváló hőszigetelési tulajdonságokkal rendelkező panelekből!

A SIP, a Structured Insulated Panel szendvics szerkezet tulajdonságainak ismeretében kijelenthető, hogy ez a modern, modulos, gyors építési rendszer bármely más építési technológiával felveszi a versenyt, sőt a legjobbak között a helye.

A kiváló szerkezeti- és hőátbocsájtási tulajdonságokkal rendelkező SIP-panelből készült épület nem igényel külön vázszerkezetet, ennél fogva az egységesen szigetelt, homogén felület teljesen hőhíd-mentes. A fűtési- és hűtési költségek 60%-kal kedvezőbbek, mint egy átlagos épület esetében.

Az egész épület környezetbarát, egészségkímélő anyagokból áll, ezért teljes mértékben újrahasznosítható. Az általunk forgalmazott EGGER OSB Top 4 építőlemezből készült SIP-panelek nem tartalmaznak rákkeltő formaldehid kötőanyagot, mint a korábbi, pl. OSB 3-as lemezek.

A SIP-paneleket ellenőrzött körülmények között gyártják. A CAD-rendszerben készült tervdokumentáció alapján vágják ki a méretazonos paneleket, így az építkezésen nem keletkezik az építtető pénztárcáját terhelő hulladékanyag. Ennek megfelelően a környezetterhelés is minimális.

A SIP-házak építését a gyártó tréningjén részt vett, akkreditált kivitelezők végezhetik. Egy ilyen kiképzett, 3-4 fős csapat könnyen, gyorsan képes felépíteni bármilyen stílusú SIP-épületet.

A tökéletes pontossággal legyártott SIP-panelek mindenhol illeszkednek, a falak garantáltan egyenesek, a derékszögek pontosak, a ház mégis 1-2 hét alatt felépíthető.

SIP-panelből az egész ház felépíthető. A kellően merev, önhordó szerkezetből kialakítható a padlózat, a födém és még a tetőzet is. Mivel nincs szükség vázszerkezetre, a falak vastagsága akár 40%-kal is keskenyebb lehet, így jobb hőszigetelés mellett nagyobb hasznos alapterület biztosítható.

SIP-panelből bármilyen ház felépíthető. Hagyományos tetőzetű és modern, minimál stílusú épület egyaránt megépíthető. A könnyű, statikailag rendkívüli tulajdonságokkal bíró SIP-panelek kiválóan alkalmasak épülettoldások, tetőtér-beépítések és emeletráépítések kivitelezésére is.

Gyorsház

Regisztráció

4 + 11 =

Az üzenet elküldésével Ön hozzájárul, hogy adatait az Adatvédelmi tájékoztatóban leírtaknak megfelelően kezeljük.