Mi az, hogy SIP-ház?

 

A SIP, a Structured Insulated Panel egyedülálló, rendkívül stabil és környezetbarát építési rendszer az alacsony energiafelhasználású és passzív épületek építéséhez. A panelek szerkezeti merevsége biztosítja a szinte bármilyen építési forma tervezését és kivitelezését.

A SIP építési rendszere családi- és társasházak, közigazgatási épületek, termelési és ipari csarnokok, iskolák, szabadidős épületek, faházak és garázsok építésénél használható. Mivel a SIP-modulos építési rendszer ideális megoldás a már meglévő épületek átépítésére és bővítésére, ezért más építési technológiákkal kombinálva is alkalmazható. SIP-panelből bármilyen épületszerkezeti elem kialakítható.

Mi az, hogy SIP-panel?

 

A SIP, a Structured Insulated Panel a szendvics szerkezetnek megfelelően, OSB építőlemezek közé XPS, EPS, vagy PUR töltetet illesztenek, melyet egy speciális ragasztóval rögzítenek. Ezzel az egyszerű megoldással egy rendkívüli statikai- és hőszigetelő tulajdonságokkal rendelkező építőpanelt kapunk.

Az általunk forgalmazott panelek burkolata az EGGER németországi gyárában készülő, csúcsminőségű OSB TOP 4 építőlemez, amely garantáltan formaldehid-mentes és víztaszító tulajdonsággal is rendelkezik. Az önhordó SIP-panelek rendkívüli stabilitása miatt az épületek nem igényelnek külön vázszerkezetet, emiatt egy SIP-ház nagyon gyorsan és könnyen felépíthető.

Regisztráció

13 + 12 =

Az üzenet elküldésével Ön hozzájárul, hogy adatait az Adatvédelmi tájékoztatóban leírtaknak megfelelően kezeljük.