Kivitelezőknek

 

Az építőipari kivitelezésben tevékenykedőknek nem kell bemutatni, milyen kihívásokkal kell megküzdeni napról napra a mára kialakult piaci helyzetben.

A szakképzett munkaerő hiánya mellett további problémát jelent, hogy már a betanított munkások és a segédmunkások is egyre kevesebben vannak a munkaerőpiacon. Ez sok esetben oda vezet, hogy a vállalkozók nem tudják időben, vagy megfelelő minőségben elvégezni a megbízásokat. Egyre drágább a megfelelő munkaerő alkalmazása.

Ráadásul az építőanyagok ára is folyamatosan növekszik, melyet csak tetézni fog a 2018-tól, majd 2020-tól bevezetésre kerülő új energetikai szabvány, hiszen egyre több és komolyabb minőségű, tehát drágább anyagot kell felhasználni a kivitelezések során.

Nagy kérdés, hogy az építtetők pénztárcája meddig tolerálja a költségek elszabadulását!

Ha Önnek építőipari cége van, de a fentiek miatt szívesen váltana technológiát, vagy éppen most szeretne elindulni ezen a piacon és úgy gondolja, hogy csatlakozna egy olyan biztonságot nyújtó építési rendszerhez, ahol a felsorolt problémák egyszerűen nem léteznek, töltse ki a következő regisztrációs űrlapot. Rövidesen megküldjük Önnek részletes tájékoztató anyagunkat, melyből megtudhatja, mit kínálunk Önnek kivitelezői partnerprogramunkban.

 

Regisztráció

1 + 3 =

Az üzenet elküldésével Ön hozzájárul, hogy adatait az Adatvédelmi tájékoztatóban leírtaknak megfelelően kezeljük.