Cégünkről

Az épületenergetika területén szerzett másfél évtizedes tapasztalatainkra alapozva mi már most olyan műszaki megoldásokat kínálunk megrendelőinknek, amelyek megfelelnek a 2020-tól bevezetésre kerülő legszigorúbb előírásoknak is.

Saját fejlesztésű épületeink olyan kiváló hőszigeteléssel rendelkeznek, hogy mindössze kb. ötödannyi fűtést igényelnek, mint egy ugyanakkora, de régi építésű ház. Ezt az energiát ráadásul saját maguk termelik meg, a tetőn elhelyezett napelemek segítségével.

Házaink modern megjelenésükkel és az alapáron kínált egyedülálló műszaki tartalmukkal minden szempontból fedik azt a szándékunkat, hogy a 21. század emberének 21. századi lakásmegoldást kínáljunk.

Építési rendszerünk forgalmazásában részt vevő kivitelező partnereinknek teljes körű műszaki hátteret biztosítunk, garantálva, hogy velünk mindig egy lépéssel előrébb fognak járni.

Nézzen körül oldalunkon, ismerje meg azt az új technológiát, amit a SIP-házak jelentenek az építőipar területén.
Mi az, hogy SIP-ház?
Mit tud jobban egy SIP-ház?
Mik az új épületenergetikai követelmények?
Ezekre mind választ talál oldalunkon.

Milyen előnyöket kínál a SIP-panelből épített ház?
– Akár 90 nap alatt beköltözhető
– Garantáltan „rezsimentes” napelemes fűtés
– Elektromos padlófűtés helyiségenkénti szabályzással
– Decentralizált hővisszanyerő szellőző-berendezés
– 30 cm falvastagság, akár 6-7 m²-rel nagyobb hasznos tér
– AA++ energetikai besorolás

Hazánkban még mindig nagyon sokan  úgy gondolják, hogy a könnyűszerkezetes házak koncepciótlan, gyenge minőségű megoldások, melyeknek a jó öreg téglaházak ellen indított offenzívája csak egy múló szeszély. Szinte egyedülálló ennek a gondolkodásmódnak az elterjedtsége nálunk, miközben nemcsak nyugaton, hanem már a szomszédos közép-kelet európai országokban is egyre másra nyílnak a különböző könnyűszerkezetes építési technológiákat gyártó és forgalmazó  cégek, amelyek alig győzik a megrendelésállomány kiszolgálását. Ma már az USA-ban több, mit 90% a könnyűszerkezetes SIP-házak piaci részaránya, mint ahogy Németországban és Ausztriában is eléri a 80%-ot. Gombamód szaporodnak a SIP-házak Hollandiában is, de említhetnénk akármelyik nyugat-európai országot, melyekhez lassan, de biztosan zárkóznak fel a közép-kelet európaiak is.
További információ….

 

 • Cégadatok:
  SunRise Home Ingatlanfejlesztési és Kereskedelmi Kft.
  9400 Sopron, Várkerület 112.
  Ügyvezető igazgató: Kárpáti Gábor
  Tel.: +36 20 915 4642
  E-mail: info@siphaz.hu